SEO Оптимизация

Защо да изберем SEO Оптимизация от Уеб Дизайн

Вашият сайт вече е готов и сега е необходимо потенциалните клиенти да разберат за това. За да стане това обаче е много важно сайтът Ви да заема челните места в търсачките. Уеб Дизайн идва на помощ, за да Ви помогне със SEO оптимизацията.

Оптимизацията за търсачки (SEO) представлява съвкупността от дейности за увеличаване на количеството и качеството на трафика към сайта Ви чрез подобряване на резултатите в класирането на сайта от органичните търсачки.

Това, което ние правим е:

  1. SEO Оптимизация на HTML кода;
  2. SEO Оптимизация на структурата на сайта;
  3. SEO Оптимизация на текстовете в сайта.

SEO дейностите се разделят на два вида: On-page и Off-page SEO.

Off-page SEO техниките основно се градят върху стратегията за изграждане на мрежа от връзки към Вашия сайт. Тази стратегия се нарича „линк билдинг“. Присъствието на линк към Вашия сайт на друг сайт, който е популярен и авторитетен, осигурява гаранция пред търсачките за качеството на сайта Ви и съответно по-добро място на страницата с резултати. Ние се концентрираме върху качеството и релевантността на линковете, а не върху количеството, тъй като прекаленото количество линкове прави търсачките подозрителни.

Екипът на Уеб Дизайн също Ви гарантира включването в различни търсачки и каталози.

On-page SEO техниките са по-разнообразни и са свързани с изграждането и оптимизацията на самия сайт.

  1. Структурираме сайта така, че начинът, по който се свързват страниците, да бъде логичен, за да се индексира лесно от роботите на търсачките.
  2. Работата по SEO оптимизацията на Вашия сайт включва и работа със съдържанието. Текстовете трябва да включват необходимите ключови думи за Вашия бизнес, за да бъде той открит от потребителите. Създаваме съдържание, което е качествено и с висока уникалност, с логически вътрешни връзки.
  3. Включваме ключовата дума в URL адреса на страницата.

Екипът на Уеб Дизайн БГ ще проучи за Вас нуждите на аудиторията Ви и конкуренцията Ви и ще изготви списък с необходимите ключови думи за Вашия бизнес.

Цената за SEO оптимизация на Вашия сайт зависи от платформата, на която е създаден и от това, дали трябва да се пренапише кода на част от страниците. Друг фактор са ключовете думи и нивото на конкуренцията за тях. За оферти се свържете с нас на посочените контакти.