Сайт за Имоти

Сайт за недвижими имоти

Когато се прави сайт за недвижими имоти, той трябва да бъде настина уникален, за да се пребори с нарастващата конкуренция в този бизнес и да има успех в интернет пространството. Когато създаваме проект на такъв сайт, ние внимателно изпипваме и най-малките детайли за Вас. Нашите сайтове за недвижими имоти са различни, лесни за управление и с модерен дизайн. Тяхната основна цел е да улеснят посетителите на сайта с логична структура, за да няма пречки те да се превърнат в реални клиенти.

1. Дизайн на сайт за недвижими имоти.

Това е първото нещо, което клиентът забелязва, когато посети Вашия сайт за недвижими имоти. За целта, той трябва да е „юзър френдли“ (както се наричат сайтовете, които улесняват потребителите). Всеки клиент на Вашия сайт за недвижими имоти трябва да може да достигне до необходимата му информация в рамките на секунди, за да не се прехвърли на конкурентен сайт.

 • Преди обаче да започнат с изготвянето на дизайна на Вашия сайт, нашите специалисти първо определят какъв ще бъде видът и целта на Вашия сайт за недвижими имоти.
 • На второ място е необходимо да изясним какви са Вашите изисквания, вкус и представи за сайта.
 • Ще проучим конкуренцията Ви, анализирайки силните и слабите им страни, за да подобрим Вашия сайт.
 • Ще Ви дадем няколко предложения за дизайн на Вашия сайт за недвижими имоти, базирани на събраната информация. Сайтът може да бъде изработен по някой от готовите ни шаблони или създаден специално за Вас.
 • С предложенията ни за дизайн на сайт за недвижими имоти получавате:
  1. Уникален, но съобразен с нуждите на Вашата фирма дизайн;
  2. Няколко варианта за дизайн на сайта Ви за недвижими имоти;
  3. Редакция на избрания дизайн до одобряване на негов окончателен вариант.
Дизайн на сайт за недвижими имоти

2. Модерните технологии в сайт за недвижими имоти.

 • За изработка на сайтове за недвижими имоти използваме мощни и разбира се гъвкави системи за управление на съдържанието. Това ни осигурява нужната възможност да покрием дори най-специфичните изисквания, изграждайки сайтове, които отговарят изцяло на последните тенденции в тази сфера.
 • За изработка на сайтове за недвижими имоти използваме мощни и разбира се гъвкави системи за управление на съдържанието. Това ни осигурява нужната възможност да покрием дори най-специфичните изисквания, изграждайки сайтове, които отговарят изцяло на последните тенденции в тази сфера.
 • Всичките наши проекти са направени по отзивчив дизайн /responsive design/. Това означава, че всеки сайт за недвижими имоти, който правим, е достъпен и изглежда добре на всяко мобилно устройство, а не само на настолен компютър и лаптоп.
Модерните технологии в сайт за недвижими имоти

3.Съдържанието в сайт за имоти и неговото управление

 • Сайтът е разделен на административна част и част за крайните клиенти.
 • Можем да предоставим възможност на Вашите клиенти за достъп и редакция на обявата им в рамките на определен часови интервал, както и до статистиката за посещенията на собствената им обява.
 • Можем да добавим допълнителни функции, в зависимост от Вашите нужди.
Съдържанието в сайта за имоти и неговото управление

4. Поддръжка на сайт за недвижими имоти

Сайтът Ви ще изисква редовно обновяване, но ние гарантираме, че първоначалното му изграждане ще бъде съобразено с най-новите тенденции.

Поддръжка на сайт за недвижими имоти

5. Социални мрежи в сайт за недвижими имоти.

Те са задължителни за всеки по-напреднал сайт за недвижими имоти. Ако изберете разширените ни пакети, ще получите автоматично публикуване в социалните мрежи. Предлагаме също интегриране на видео и изработване на видео канали. Имаме опция за изработване на карти в Google и интегрирането им в Google Earth.

Социални мрежи в сайт за недвижими имоти

6. SEO оптимизация за сайт за недвижими имоти.

SEO оптимизацията започва още преди изграждането на Вашия сайт за недвижими имоти. Ние предлагаме пълна оптимизация на сайта Ви според всички показатели. За повече информация можете да видите страницата ни за тази дейност. SEO Оптимизация

Seo оптимизация за сайт за недвижими имоти