Поддръжка на Facebook страница

Facebook e мястото, откъдето хората се информират в днешно време. Близо 74 % от българите са всеки ден в тази социална мрежа – там те виждат какво споделят хилядите им приятели, а те самите също разпространяват информация. Един споделен линк към Вашата бизнес страница може да увеличи със стотици Вашите потребители! Единствено от Вас зависи да заслужите тези споделяния и харесвания.

Едно от най-големите предимства на Facebook е именно, че той още не се възприема като място за работа и реклама, както телевизията, а отразява най-вече личния живот на потребителите и е символ на прекарване на свободното време. Създаването на страница във Фейсбук ще Ви гарантира по-голямо доверие и по-положително отношение от страна на потребителите, и ще им даде възможността изключително лесно да разбират за Вас!

Ние от Уеб Дизайн БГ ще осигурим професионална поддръжка на Вашата Facebook страница!

Поддръжка на facebook страница

Станете приятели с Вашата аудитория! Поддържането на личен контакт под формата на дискусия, ще Ви направи много по-добре познати за потребителите, те ще опознаят Вас, Вашите продукти и услуги и Вашата фирма! Това ще даде по-добри резултати от всяка платена реклама и ще Ви спести пари!

Не забравяйте и че Facebook страниците са добър приятел на търсачките и помагат за SEO оптимизацията на Вашия бизнес сайт!

    Уеб Дизайн БГ ще се погрижи:
  • Да публикувате редовно на Вашата страница;
  • Да печелите доверието на потребителите с редовни отговори на коментарите в дискусиите;
  • Да привлечете вниманието на клиентите с различни игри и промоции;
  • Да увеличите клиентите и харесванията на страницата си;
  • Страницата Ви ще има изключителен дизайн и функционалност.