Изработка на лого

Ако търсите уникално ЛОГО, то ще го намерите единствено при нас!

Нуждаете се от лого за Вашия уеб сайт или Вашия проект? С нашите над 520 готови шаблона, можете сами да създадете професионално изглеждащо лого за Вашия бизнес!

Изработка на лого
Изработка на лого
Изработка на лого
Изработка на лого
Изработка на лого
Изработка на лого

Създаването на лого е най-важното нещо при изграждането на облика на Вашия бизнес. Това е визията, с която всички ще Ви асоциират, и ще променяте най-рядко. Важно е логото да изглежда добре във всякакви размери, тъй като това ще бъде акцентът, който ще присъства във всичките Ви рекламни материали и сайтове и ще се разпознава от настоящи и бъдещи клиенти.

Изграждане на професионално лога за минути

520+ Предварително направени красиви лого шаблони

Всичките ни 520+ висококачествени шаблона за лого са проектирани от нашите професионални дизайнери, за да можете да ги използвате лесно за Вашия бизнес, независимо от нишата, в която работите!

Създайте неограничен брой лога!

С над 520+ готови шаблона можете постоянно да създавате неограничен брой лога и изображения с огромно тематично разнообразие. Няма месечна или годишна такса.

Файлове, включени във всеки шаблон за лого

Всички наши шаблони за лого са налични в различен формат, което Ви улеснява да ги използвате във всеки графичен софтуер. Шаблонът е наличен във вектор (Ai и EPS) и формат на растерно изображение (PSD).

Много лесни за редактиране

Не е необходим експертен опит за редактиране на нашите шаблони в Adobe Illustrator или Adobe Photoshop. Можете също така да използвате GIMP, ако нямате Adobe Photoshop или Illustrator.

Безплатни шрифтове

В тези шаблони се използват само безплатни шрифтове. Включени са връзки към сайтовете, където могат да се изтеглят шрифтовете безплатно.

Пълен контрол върху качеството

Ще имате пълен контрол на качеството на логото си, можете да запазите проекта си в 72/150/300 dpi, както и в JPEG, GIF, PNG изображения (подходящи за онлайн употреба) и SVG (мащабируема векторна графика за офлайн печат и т.н.) формати.


Разгледайте нашите абсолютно завършени лога