Декларация за поверителност

Въведение
Тази Декларация за поверителност описва подробно информацията, която ние събираме от вас, какво правим с информацията, и нашите практики за сигурност, за да запазим вашите данни в безопасност.

Каква информация събираме?
Когато се регистрирате при нас, ние събираме пълното Ви име, имейл адрес, улица, град, държава, телефонен номер, IP адрес, информация за плащане. Ако се свържете с нас за техническа поддръжка, ние може да поискаме информация, данни за достъп до контролния панел , сървър IP адрес и парола(и).

Как се използва информацията?
Уеб Дизайн БГ използва информацията, която ни предоставяте, единствено за целите на определяне на профила Ви, за да осигури поддръжка на клиентите, както и да получава възнаграждение за извършени услуги. Ние няма да разпространим Вашата лична информация на други лица или организации, различни от правоприлагащите органи или трети лица, които предоставят услуги от наше име.

Сигурността на Вашата информация
Цялата информация, която събираме от вас се съхранява в безопасно защитена среда, недостъпна за всички неупълномощени лица извън нашата компания.