Бизнес сайт

Нашите Бизнес сайтове

Адаптивни, иновативни и модерни дизайни само за Вас и вашият бизнес!

Бизнес сайт

Бизнес Сайт

Повече 30% от българските фирми нямат бизнес сайт. Замислете се при това положение как използването на такъв сайт ще Ви даде предимство пред конкуренцията:

 • спестявате от разходи за физически магазин и наем;
 • работата става по-бърза;
 • възможностите за реклама се увеличават чрез споделянето на информация за продуктите Ви в социалните мрежи.

Ако имате нужда от нов тласък на Вашия бизнес, то бизнес сайтът е перфектната идея за това. Вижте защо:


1. Бизнес сайтът е Вашата визитка

Бизнес Сайт

Бизнес сайтът е Вашето представително лице пред клиентите. Когато някой научи за бизнеса Ви, първата му работа е да го потърси в интернет. Ако не разполагате с бизнес сайт, рискувате да изгубите ценен клиент. Тук можете да се запознаете с актуална информация за количеството интернет потребители в момента.


2. Бизнес сайтът е информативен

Бизнес Сайт

Ние ще поставим цялата информация за Вашата фирма на едно място. Когато клиент посети бизнес сайта Ви, ще може да се запознае не само с Вас и Вашата фирма, но и с продуктите и услугите, които предлагате. Важно е да опишете възможно най-подробно всеки един аспект от Вашия бизнес, всеки един продукт и услуга, която предлагате, и също така да предоставите пълна информация за това кои сте Вие. Публикувайте няколко статии, свързани с Вашата сфера! Ние предлагаме и тази услуга – снабдяването на бизнес сайта Ви с необходимото количество статии всеки месец.


3. Естетиката е важна за бизнес сайта

Бизнес Сайт

Ние предлагаме стилен и изискан облик за Вашия сайт, който да отговаря на нивото на бизнеса Ви. Доброто представяне е ключът към ефективността, а нашите бизнес сайтове са създадени, за да подобряват Вашия бизнес.


4. Бизнес сайтът има редовни клиенти

Бизнес Сайт

Това е дългосрочната причина да имате бизнес сайт. Всеки един уважаващ себе си бизнесмен ще направи това в името на своите бъдещи редовни клиенти. Чрез създаването на стилен бизнес сайт, ние ще Ви помогнем в изграждането на вярна на бизнеса Ви аудитория. Доволните клиенти са готови да Ви препоръчат на своите познати с едно кликване!


5. Бизнес сайтът дава сигурност

Бизнес Сайт

Ние ще осигурим SSL сертификат за Вашия бизнес сайт. Това може да изглежда скъпа инвестиция, но е еднократна и си заслужава. Сертификатът за сигурност е гаранция пред клиента, че Вие се грижите за неговата информация, и така той може спокойно да се възползва от продуктите и услугите Ви!


6. Какво дава Уеб Дизайн БГ на Вашия бизнес?

Вашия бизнес Уеб Дизайн БГ
Вашия бизнес Уеб Дизайн БГ

Ние ще направим за Вас стилен бизнес сайт със семпъл и уникален уеб дизайн, който да подхожда на бизнеса Ви. Клиентът ще бъде впечатлен от неговата оригиналност, лесна навигация и висока скорост на зареждане, а бързината и достъпността ще накарат потребителите да посещават редовно сайта Ви и да се превърнат в реални клиенти!

 • Ще Ви помогнем да изберете домейн име с авторитет.
 • Ще направим SEO оптимизация на Вашият сайт, която да увеличи многократно продажбите Ви.
 • Ще Ви помогнем и в SEM маркетинга.
 • Ще създадем мобилно приложение специално за Вашия бизнес сайт.
 • Всичко това, както и допълнителни екстри, ние предлагаме в отделни пакети за различните нужди на нашите клиенти – от бизнес сайт за малък бизнес, до такъв за корпоративен сайт.

  Бизнес сайтовете можем да разделим условно на такива с:

 • Висока технологичност - брeнд сайт, бизнес хъб и интернет хипермаркет.
 • Средна технологичност - сайт каталог, сайт конвертор, универсален магазин в интернет.
 • Ниска технологичност - сайт брошура, сайт магнит, и обикновеният онлайн магазин.