Бизнес сайт

Нашите Бизнес сайтове

Адаптивни, иновативни и модерни дизайни само за Вас и вашият бизнес!

Бизнес сайт

Бизнес Сайт

Повече 30% от българските фирми нямат бизнес сайт. Замислете се при това положение как използването на такъв сайт ще Ви даде предимство пред конкуренцията:

 • спестявате от разходи за физически магазин и наем;
 • работата става по-бърза;
 • възможностите за реклама се увеличават чрез споделянето на информация за продуктите Ви в социалните мрежи.

Ако имате нужда от нов тласък на Вашия бизнес, то бизнес сайтът е перфектната идея за това. Вижте защо:


1. Бизнес сайтът е Вашата визитка

Бизнес Сайт

Бизнес сайтът е Вашето представително лице пред клиентите. Когато някой научи за бизнеса Ви, първата му работа е да го потърси в интернет. Ако не разполагате с бизнес сайт, рискувате да изгубите ценен клиент. Тук можете да се запознаете с актуална информация за количеството интернет потребители в момента.


2. Бизнес сайтът е информативен

Бизнес Сайт

Ние ще поставим цялата информация за Вашата фирма на едно място. Когато клиент посети бизнес сайта Ви, ще може да се запознае не само с Вас и Вашата фирма, но и с продуктите и услугите, които предлагате. Важно е да опишете възможно най-подробно всеки един аспект от Вашия бизнес, всеки един продукт и услуга, която предлагате, и също така да предоставите пълна информация за това кои сте Вие. Публикувайте няколко статии, свързани с Вашата сфера! Ние предлагаме и тази услуга – снабдяването на бизнес сайта Ви с необходимото количество статии всеки месец.


3. Естетиката е важна за бизнес сайта

Бизнес Сайт

Ние предлагаме стилен и изискан облик за Вашия сайт, който да отговаря на нивото на бизнеса Ви. Доброто представяне е ключът към ефективността, а нашите бизнес сайтове са създадени, за да подобряват Вашия бизнес.


4. Бизнес сайтът има редовни клиенти

Бизнес Сайт

Това е дългосрочната причина да имате бизнес сайт. Всеки един уважаващ себе си бизнесмен ще направи това в името на своите бъдещи редовни клиенти. Чрез създаването на стилен бизнес сайт, ние ще Ви помогнем в изграждането на вярна на бизнеса Ви аудитория. Доволните клиенти са готови да Ви препоръчат на своите познати с едно кликване!


5. Бизнес сайтът дава сигурност

Бизнес Сайт

Ние ще осигурим SSL сертификат за Вашия бизнес сайт. Това може да изглежда скъпа инвестиция, но е еднократна и си заслужава. Сертификатът за сигурност е гаранция пред клиента, че Вие се грижите за неговата информация, и така той може спокойно да се възползва от продуктите и услугите Ви!


6. Какво дава Уеб Дизайн на Вашия бизнес?

Вашия бизнес Уеб Дизайн БГ
Вашия бизнес Уеб Дизайн БГ

Ние ще направим за Вас стилен бизнес сайт със семпъл и уникален уеб дизайн, който да подхожда на бизнеса Ви. Клиентът ще бъде впечатлен от неговата оригиналност, лесна навигация и висока скорост на зареждане, а бързината и достъпността ще накарат потребителите да посещават редовно сайта Ви и да се превърнат в реални клиенти!

 • Ще Ви помогнем да изберете домейн име с авторитет.
 • Ще направим SEO оптимизация на Вашият сайт, която да увеличи многократно продажбите Ви.
 • Ще Ви помогнем и в SEM маркетинга.
 • Ще създадем мобилно приложение специално за Вашия бизнес сайт.
 • Всичко това, както и допълнителни екстри, ние предлагаме в отделни пакети за различните нужди на нашите клиенти – от бизнес сайт за малък бизнес, до такъв за корпоративен сайт.

  Бизнес сайтовете можем да разделим условно на такива с:

 • Висока технологичност - брeнд сайт, бизнес хъб и интернет хипермаркет.
 • Средна технологичност - сайт каталог, сайт конвертор, универсален магазин в интернет.
 • Ниска технологичност - сайт брошура, сайт магнит, и обикновеният онлайн магазин.